Beveiliging

Een alarm installatie om uw object te beveiligen, draadloos of juist bedraad. Of een camera installatie met uitlees en opname mogelijkheid om uw eigendommen in de gaten te houden, ook als uw van huis bent. Koomen Elektro installeert én onderhoud uw beveiligingsinstallatie.

Bij intercom en camera installaties werken wij voornamelijk met het merk Dahua. Dahua Technology bezit ’s werelds één na grootste marktaandeel in professionele beveiliging camera’s en het bedrijf is gespecialiseerd in videobewaking technologie en het produceren van videobewaking producten. De camera’s kunnen worden uitgevoerd met lokale opslag of worden aangesloten op een eigen recorder, welke eenvoudig en gebruiksvriendelijk is te bedienen via de DMSS applicatie op de smartphone.

alarm installaties

Koomen Elektro is gediplomeerd beveiliging technicus zodat er kundig beveiliging advies gegeven kan worden, en installaties correct en volgens de voorschriften aangelegd en onderhouden worden.

Voor eenvoudige woning of kleine bedrijfsinstallaties werken wij met het AJAX elektronische beveiliging systeem. Dit draadloze systeem kenmerkt zich door een hoge gebruiks- en prijsvriendelijkheid, degelijke componenten en mooi design.

Voor de complexere installaties en in combinatie met een toegang- of domotica systeem werken wij met Satel componenten. Satel is een Pools bedrijf wat sinds 1990 bestaat en zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige beveiliging apparatuur. Een Satel alarm installatie kan bedraad of draadloos worden geïnstalleerd en kenmerkt zich door uitgebreide functies in combinatie met een hoge gebruiksvriendelijkheid.